Om Ole
Politik
Jeg er 51 år gammel, og er valgt til Fredericia Byråd for Socialdemokraterne, hvor jeg er gruppeformand og
2. Viceborgmester.

ole_byrad.jpg

Jeg sidder i følgende udvalg/bestyrelser:
Næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget
Medlem af Erhvervskontaktudvalget
Økonomiudvalget
Bestyrelsesmedlem i MesseC

Min familie og jeg
Jeg er gift på 26 år med Birgitte som er pædagog her i Fredericia. Vi har boet 10 år i Prinsensgade, før det boede vi 13 år i Bøgeskov.

Vi har to børn, som begge er flyttet hjemmefra, Michael på 27 år er IT-supporter i Kolding. Michael og hans kæreste Jane blev forældre til vores kære Jonas i 2013.
Vores datter Camilla på 25 år er i Sales Manager, hos Uhrenholt A/S i Middelfart,

Derudover har vi en ung pige på 18 år i pleje fra mandag - fredag hver uge.

Job
Siden februar 2008 har jeg været ansat i Fredericia Kommune som Idrætskonsulent, her arbejder jeg primært med breddeidræt, Feriesjov, uddannelse af idrætsledere, men også sundhedsfremme fylder gudskelov mere og mere i arbejdsdagen.

Før mit nuværende job i Fredericia Kommune, var jeg ansat 28 år i Forsvaret hos Telegrafregimentet her i Fredericia. Der havde jeg mange forskellige funktioner, blandt andet har idrætten fyldt meget, både i og udenfor arbejdstiden.

I seks år havde jeg opgaven som "ceremonielmester" her koordinerede jeg garnisonens opgaver ved 5.-6. juli, 4. maj, koncerter og andre mærkedage. De sidste tre år i Forsvaret var jeg ansat ved Forsvarets Rekruttering, som Informatør og Vejleder.

Fritiden bruges i foreninger
Jeg har i mange år været et foreningsmenneske og har siden 1985 været aktiv i forskellige foreningsbestyrelser. Det har for det meste været idrætsforeninger, men også foreninger af social karakterer har jeg været aktiv i.

I min fritid spiller jeg også Old Boys fodbold i Trelde GI, her har jeg spillet fodbold siden 1983, jeg har desuden virket som træner, instruktør og siddet i forskellige bestyrelser.

  dm_2013.jpg

Sammen med de gamle fodbolddrenge fra Trelde og militæret nyder jeg også engang imellem at få en kop øl, og snakke om gamle dage, da der var rigtige soldater til, og fodbold blev spillet uden at brokke sig over dommeren.

Ellers bruger jeg fritiden på at læse, gerne biografier og krimier, jeg skal også gerne havde løbet et par gange om ugen. 

Jeg sidder i bestyrelsen for forskellige foreninger - noget jeg har gjort siden jeg var ganske ung. Hvis man ikke kan lade være med at blade sig, må man deltage i arbejdet - Smiler

Som gammel ceremonielmester betyder 6. juli-dagene i Fredericia meget for mig. Jeg har den glæde, at jeg hjælper Forsvarsbrd. under prossionen den 6. juli. Det giver mig en stor glæde at jeg kan medvirke til, at udvikle og afholde Fredericias højtid 5.-6. juli festlighederne.

dfb.jpg

Tag en rundtur her på sitet og læs om hvad jeg står for politisk, I er meget velkomne til at sende spørgsmål og andet til mig, som jeg så, efter bedste evne vil forsøge at besvare.

 

Byrådet

Det kræver alle samarbejder

Børne- og Uddannelsesudvalget

Et stort arbejde venter

Erhvervskontaktudvalget

Det er så vigtigt

Gruppeformand

Den socialdemokratiske byrådsgruppe
facebook.jpg
facebook.jpg
a7000.jpg
socialdemokraterne.jpg